Norsk
Blog
"Fremtidige Blogg-Prosjekter!"

"Fremtidige Blogg-Prosjekter!"

Skrevet av Animorpher den 5 februar 2013 klokken 22:56

Går med planer om og skrive en del Blogger i år og tenkte og skrive ned og få samlet noe av de emnene jeg vil skrive om i dette innlegget her så jeg husker det.
Kommer til og skrive innlegg utenom det som står her også men de som jeg har listet opp her kommer til og bli skrevet i løpet av 2013,i tilfeldig rekkefølge.

Jeg er dessverre ikke noe god til og skrive anmeldelser av Spill og gi de karakterer så kommer istedet til og skrive om Spill/Spillserier som jeg liker her på Bloggen min istedet.

Hvis jeg har skrevet ferdig ett Blogg innlegg så kommer jeg til og oppdatere her med link til innlegget.Kom gjerne med kommentarer hvis det er ett innlegg du ønsker og se skrevet ferdig før de andre eller du har andre forslag til hva du ønsker at jeg skal skrive om.
Lista vil bli oppdatert med nye emner når inspirasjonen treffer meg og jeg finner noe jeg vil skrive om.

-Fire Emblem Spill.
http://www.gamereactor.no/blog/animorpher/50851/

-Shin Megami Tensei:Persona Spill.
En spillserie som jeg liker men det kan være dette innlegget blir utsatt til jeg har kjøpt meg Persona 4: Golden spillet til Vita..?

-Atelier Spill.
Vil kun ta for meg de nyere spilla i serien og ikke de eldre til PS2.

-Mana Khemia Spill.
Følger samme stil som Atelier spillene men i tillegg til og måtte beherske Alchemy må du også gå på Skole.

-Harvest Moon og Rune Factory Spill.
Har ikke bestemt meg for om dette vil bli ett samlet innlegg eller to forskjellige,kommer antageligvis bare til og begynne og skrive og se hvor langt Bloggen blir.

HQ