Norsk
Blog
Høsten kommer...

Høsten kommer...

Skrevet av Animorpher den 31 august 2011 klokken 00:01

Det har vært en travel August måned og mens pengene mine denne måneden har gått som varmt hvetebrød,så har jeg klart og pådra meg en forkjølelse som kommer og går + en sår hals...
Det er jo herlig... :(

Det har ikke blitt så mye tid til spilling denne måneden,men i månedene som kommer nå fremover,så regner jeg med at dette vil øke betraktelig.Det skjer forde det nå blir kaldere og kaldere ute og når det begynner og bli minusgrader,så må jeg parkere scooteren min og begynne og ta bussen.
Kan ikke si at jeg gleder meg,da jeg absolutt hater alt som heter Is,Snø og Kulde,jeg beveger meg IKKE ut på vinteren hvis ikke det er en grunn til det!
Jeg har heldigvis matbutikk rett nedenfor leiligheten og buss som går ned til byen,så jeg har det bedre nå enn da jeg leide leilighet.

Da jeg derfor blir sittendes mye mer inne i leiligheten,så ender det også med at jeg spiller en hel del mer spill og jeg nyter hvert øyeblikk av det!
Regner med at de neste månedene vil bli flotte,da det kommer ut en hel del nye spill som jeg skal ha.
Favorittene er Rune Factory: Tides of Destiny(USA Versjonen) og Skyrim!

Så til spillet jeg har ventet på denne måneden:

Persona 3 Portable.

Det faktum at spillet gir meg muligheten til og spille som jente istedenfor gutt og at det kun er tilgjengelig på Playstation Portable,er faktisk den eneste grunnen til at jeg kjøpte meg en PSP!
Jeg visste ingenting om Persona serien før jeg en dag i Platekompaniets butikk fant Persona 4 for salg,til tilbudspris.
Alltid nysgjerrig på nye RPG spill og svak for lave priser,så kjøpte jeg det og begynte og spille.Persona 4 er ett av de få spillene jeg faktisk spilte gjennom helt til slutten og siden har jeg vært hekta på hele Persona serien.
Og Persona 3 Portable skuffer ikke,her er det mer enn nok og gjøre,henge med på skolen,slåss mot monstre,møte nye venner og finne sannheten bak alt som skjer.
Spillet oppleves annerledes på en liten skjerm enn på en storskjerm,men størrelsen har definitivt ikke noe og si,dette er ett av de spilla jeg vil eie så lenge jeg lever og er ett spill som jeg definitivt vil runde en gang,for så og starte helt på nytt igjen,anbefales absolutt hvis du har en PSP

HQ