Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

MSN stunder med GR-Folka.

Siden jeg ble medlem av Gamereactor.no har min kontaktliste på MSN blitt stadig større, grunnen får du her.

Som sagt har min kontaktliste på MSN steget siden jeg ble medlem av dette nettsamfunnet og dere kan vel gjette dere til grunnen, joda dere gjettet riktig. Jeg har fått folk fra Gamreactor inn på min liste, og det er ikke riktig få heller. Jeg har vel rundt ti stykker fra GR på lista.

Nesten vær kveld sitter jeg og snakker med folk fra GR. Det er alt fra lange intressante samtaler om spill og gode historier til korte tulle samtaler med mange folk. Personlig liker jeg vel den første form for samtaleføring.

Matscoolio, RDB, Jack The Lack Of Crack og ShananaFarCry er vel de jeg har sankket mest med på MSN og det er riktig så koslig. Denne bloggen har vel egentlig ikke et veldig stort potensiale i kvalitet, men jeg vil bare si takk til dere som får meg til å prioritere MSN framfor senga.

For å få litt mer saklighet over denne bloggen legger jeg til en liste over folka jeg har på MSN:
RDB.
HHH.
JtLoC.
Matscoolio.
Maggot.
LuXe.
Suppeelsker.
Ragish.
Bernt Erik.
ShananaFarCry.
Svænni.

Tror ikke jeg har glemt noen da.

HQ