Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Ferie, spill og jobb.

Dette er en blogg som vil handle om alt og ingen ting. Ikke forvent dere noe blogg om verdens problemer denne gangen.

Som dere sikkert vet er det snart ferie. Min ferie har vel ikke begynt helt enda. Noen av mine karrakterer vipper så jeg må faktisk skrive en klima artikkel og levere arbedisbok i krl. Jeg må levere en artikkel for å få 5 i Norsk skriftelig. Du tenker sikkert at å levere en arbeidsbok ikke betyr noe jobb. Joda, hvis du jobbe jevnt og trutt hele året så. Jeg ligger ann til 6 i krl å må derfor levere en perfekt arbeidsbok, det er den ikke så jeg må gjøre den bra. Det tar tid!

Denne sommeren har det kommet endel gode tittler. Jeg er ferdig med GTA IV for en stund siden. Nå er jeg bare selvmordsbomber der. Jeg er ferdig med dette spillet og vil derfor søke ny underholdning. Jeg har bestemt meg for at jeg ikke orker å vente til neste år på Grand Turismo 5 og har derfor gjort den besluttningen at jeg drar til byen på Onsdagen. Det er ogsp et annet spill som er i hodet mitt for tiden, Rock Band. Dette spillet har jeg spart til en stund nå og har snart nok penger. De siste dagene har jeg fått noen impulser på å kjøpe MGS 4. Merklig nok har jeg også begynt å tenke på å kjøpe meg en Wii. Det er her en jobb kommer inn i bidet.

Jeg har nå fått meg en jobb på en Meny butikk i sandefjor, har tjener jeg nok til å finansiere mine nylig planlagte spillkjøp. Og hvem vet, kanskje jeg kjøper en ny kosnsoll etterhvært.

-AleksanderN

HQ