Norsk
Blog
Ukentlig oppdatering + ting eg vil bare snakke om

Ukentlig oppdatering + ting eg vil bare snakke om

Skrevet av Akres den 13 april 2014 klokken 00:22

Eg har da tenkt å begynne med å skrive hver onsdag om forskjellige hendelser eller hvilke spill/filmer eg spiller/ser hver uke. Eventuelt hva eg gjør, om eg har det travelt (som kan føre til inaktivitet, men det håper eg ikke skjer). Mye som skjer i påsken nå, for å si det slik så skal eg jobbe veldig mye, men eg skal prøve å være så aktiv som bare mulig her på GR.

Kan da begynne med hvordan denne dagen har vert: (Bare for å dele noen opplevelser da...)

- Begynte å spille Goat Simulator i dag. Eg fant det utrolig morsomt, men samtidig veldig, veldig rart. Men av en eller annen grunn så hadde eg faktisk håpet på ett slikt spill en gang (pga at simulatorspill ikke akkurat trenger å være seriøse hele tiden). Men det å spille som en geit og bare springer rundt og hoppe, å hodeskalle mennesker pluss trampoline (fun), og ødelegge ett hus pluss andres middag/grillfest. Det er bare så ufattelig teit, men helsikes gøyt. Hvertfall viss det går ann å utvide spillopplevelsen, enn bare de vanlige stedet/plassen en begynner på. Men eg skal nå ikke ødelegger opplevelsen for andre som ikke har begynt å spille det enda, og da sier eg Have Fun!

- Og eg så en film i kveld også, den het Unstoppable. Handler om tog, tog og enda flere tog... Nei, eller hva det bare ett stort tog som kjørte av seg selv? Og ett som prøvde å stanse det før det kunne ødelegge en hel by/ eller en liten by. Kanskje dårlig formulert... Kanskje dette er bedre:, Den var ikke så, så bra, kunne vert bedre. Men Denzel Washington spilte hovedrollen, så det gjorde nok til at den ble hakket bedre. Ja, det var en action-film som eg har sett før. Men det blir ikke noe tredjegang, og det skal være sikkert. Eg har bare ikke sansen for slike filmer. Eg vil heller se Hobbiten: Smaugs Ødemark flere ganger. Nå har eg da sett den Smaugs Ødemark sånn ca. 4 - 5 ganger (eller 3 hele ganger, 1 - 2 ganger har eg bare sett de beste scenene). Så eg gleder meg til å se den i morgen, det blir bra. Og på en TV (stor TV) i stadenfor på PC'en, som egentlig gir veldig god grafikk selv om eg stream'e den fra internett.

Så jaja, dett var dett. Neste oppdatering kommer da på onsdag. Så snakkes vi da! (når det gjelder blogg, eg er her utenom det hver dag).

God helg alle sammen!

Fin klokke, ikke sant? ^^

HQ