Norsk
Blog

Hvordan en sang kan forandre livsstilen din.

Skrevet av Akres den 9 april 2014 klokken 12:25

Hørt utrolig mye på ulike sanger og ulik type musikk i det siste, slik at det nesten går i surr. Men det er noen som skiller seg ut fra det andre.

Dem som lager musikk som eg virkelig får stor innverknad på:

(Venter spent, trommer slår i bakgrunnen...)

- Brian Tyler

Mannen bak mange "soundtracks" fra ulike storfilmer, som f.eks Iron Man 3, Fast And Furious: Tokyo Drift (ok, kanskje ikke denne er så bra), Thor: The Dark World, The Expendables 1 & 2, Eagle Eye, Rambo, Aliens vs Predators: Requiem og Timeline (pluss mange flere). Og "soundtracks" av spill som f.eks dette: MW3, Need for Speed: The Run, Assassin's Creed IV: Black Flag & Far Cry 3.

Det er nettopp måten han lager musikk på som fører til at eg blir så glad i musikken hans. Fra mange storfilmer og storspill (som ACIV: Black Flag, lovin' it).

- Approaching Nirvana

Viss eg ikke tar feil så er det to personer som lager musikken til AN. Hvorfor eg liker akkurat musikk fra AN, er pga eg liker instrument musikk. Noen av de eg liker best fra Approaching Nirvana er:

- Aura
- Don't Just Stand There
- Mount Olympus
- Go Back
- Tomorrow
- Witness
- Vrazil
- Tetrabyte
- Sugar High
- Aurora
- I Dream of Ibiza

(Og mange flere). Du kan se at eg har sett opp mange som favoritter, og det er pga det er utrolig fett og bra musikk! Av en eller annen grunn så har eg hørt så mye på musikk fra AN slik at eg har levd med inn i det, og at det går i surr i hodet det også. Husker mesteparten av musikkene i hodet! Yeay!

- 009 Sound System

Dette er også en av mine favoritter når det gjelder instrumentmusikk (pluss noen sanger). Fett og fantastisk god musikk. Finner det fort på YouTube, viss en ser på visse fotball, sport, tegning, eller hva det skulle være.

HQ