Norsk
Blog
Sony lover annonseringer imorgen

Sony lover annonseringer imorgen

Skrevet av Aiden den 13 november 2013 klokken 20:04

Som de aller fleste sikkert vet, er at neste-generasjons spillplatformer er like rundt hjørnet. Først ut er Sony med Playstation 4, som lanseres i USA fredag 15. November (mens vi europeere må smøre oss litt mer med tålmodighet, siden lanseringen her til lands er satt til 29. November.) Så i den anledning skal Sony ha et lanseringsshow, PS4ALLACCESS, i forkant av USA-slippet, imorgen 14. November. Her utloves det verdenspremierer og annonseringer via Spike TV (som vil streames på nettet også for oss i Europa). Hype-veteranen Geoff Keighley har tidligere denne måneden lovet at nye PS4-spill skal bli annonsert, noe som setter tankene i spinn iallefall hos meg, så da tenkte jeg å dele noen tanker og ønsker om hva jeg håper blir avslørt imorgen:


* Ny trailer til et av PS4 sterkeste kort neste år, Infamous: Second Son. Denne er nesten bombesikker. Vi er blitt fristet med nye bilder denne uka og diverse forhåndstitter fra store utenlandske spillsider, så nå er tiden inne for en ny flunkende trailer, da også gjerne med en spikret lanseringsdato, der Sucker Punch virkelig viser hvor next-gen skapet skal stå med tanke på sandkasse spill anno 2014.


* Sony valgte å utsette DriveClub i aller siste liten, noe som resulterer i et nokså fattig eksklusivt spillutvalg til lansering. Men kjenner jeg Sony rett vil de nok som et lite plaster på såret vise frem DriveClub i all sin prakt via en trailer og forhåpentligvis beroliger bilspillfantaster at det vil resultere i et sterkere produkt når det lanseres til våren neste år.


* Det er blitt bekreftet at Naughty Dog skal avduke historie-DLC'en til deres seneste mesterverk The Last of Us. (litt rart med tanke på at dette er lanseringsfest for PS4) Er allikevel utrolig spent på hva denne sidehistorien vil tilføre det eksisterende universet. Blir nok en aldri så liten trailer her også. Men er "kun" dette de skal vise frem? Eller er Naughty Team 1 klar for å avduke Uncharted 4 eller noe helt nytt? Mest trolig vil dette eventuelt skje under VGA i desember, for hvis man ser på tidligere annonseringer, har både Uncharted 3 og The Last of Us hatt premiere der. Men man kan alltids håpe. Og uansett hva og når, my body is ready, som de unge sier.


* Ready at Dawn er som kjent i full sving med det ultralovende action/eventyret The Order: 1886 til PS4. En liten trailer i sommer og noen få detaljer og bilder til tross, er dette blant de spillene jeg er aller mest spent på neste år. Og nå er det på høy tid at Sony letter på sløret, enten med en spilldemonstrasjon eller en mektig trailer som viser både faktisk gameplay og mellomsekvenser.


* Hideo Kojima annonserte nylig at prologen til Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Ground Zeroes, vil få eksklusivt PS3/PS4 innhold når det lanseres til våren 2014. Og Kojima tvitret for noen dager siden at han skal delta på lanseringen til PS4 imorgen med:" A shocking PS4-related announcement that will blow your mind". Om det er snakk om tidseksklusivt MGSV, eksklusivt innhold, Metal Gear Online! eller noe helt annet vites ikke. Det jeg vet er at mannen iallefall har klart å vekke interessen min.


* Tidligere i sommer ble det kjent at Sony Santa Monica i all hemmelighet har inngått et samarbeid med selveste Battlestar Galactica-medforfatter Michael Angeli vedrørende et helt nytt prosjekt. De hadde da jobbet sammen i 2,5 år og etter God of War:Ascension ble sluppet i mars, har hele teamet jobbet for fullt på dette mystiske spillet. Jeg blir våt i munnen bare av tanken på et samarbeid, så jeg tviholder på håpet om en avduking imorgen.


Hvilke forhåpninger og tanker har du om lanseringshowet til Playstation 4 imorgen?


GREATNESS AWAITS

HQ