Norsk
I haz Confessionz

I haz Confessionz

Skrevet av -Ulven- den 25 august 2008 klokken 00:17

Hvis noen har lest min anmeldelse av World of Warcraft, så vil vell folk anta at jeg hater spillet og ikke rører ved det, det var riktig, helt til... ja.... jeg begynte, igjen

Ja dere leste riktig, jeg ble igjen avhengig av det store MMORPG spillet som er elsket og hatet av mangen, jeg har tidligere skrevet en anmeldelse der det står at spillet er kjedeligt. MEN, en blir rett og slett bare dratt inn i det igjen. Siden alle i den nå gamle klassen min spilte det så tenkte jeg "hvorfor ikke spille litt med dem, jeg har jo ennå en account og det er bare å få en av de scrolls of ressurections fra vennene" så det var det jeg gjorde.

Jeg startet en Tauren hunter med navn "Vhan" på serveren The Maelstrom, denne ble til level 70 på under et gamecard og har nå et gear som dette

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The%20Maelstro
m&n=Vhan

men.... jeg vil bare si dette til folk som spiller, og ikke spiller WoW. Det er vanskelig å slutte med et så sjarmerende spill.... det er bare noe ved det. Slevfølgelig hater jeg jo å grinde, men hvis dere tar en titt på gearet så ser dere at jeg er en ivrig PvP freak. Jeg kommer nok til å kjøpe WOTLK og spille en god stund lengre. Av en eller merkelig grunn har spillet dratt meg inn i sin magiske verden igjen.

PS: Nå som sommerferien er over kommer jeg til å plage dere stakkarser her på GR litt mer :>. Det var alt jeg hadde å si for denne gang. Skal se om jeg ikke for opp noen nye blogger i løpet av de nærmeste ukene.

Og til å avslutte alt ... et helt random bilde av en awesome crab :>

HQ
Topp 5 .. Spill

Topp 5 .. Spill

Skrevet av -Ulven- den 13 mai 2008 klokken 23:42

Svært så populært dette med topp 5 spill har blitt... jeg, som alle andre, hiver meg på bølgen.

1. Final Fantasy X

Dette spillet rev meg ut av stolen og limte meg opp i skjermen. Et slikt RPG spill der en blir så knyttet til hovedpersonene skal en, etter min mening, lete lenge etter. Historien tar vendinger som gjør at du bare VIL ha MER. Og det turbaserte kampsystemet er sykt digg :D

2. Half Life 2

En FPS i førsteklasse. Grafikk, lyd, historie.... den har allt... 'nuff said.

3. Mafia

Spillet som er som GTA i 1930 - tallet... rett og slett diggbart. Fra 2002 og lekker grafikk for sin tid. Styring og alt sitter liksom så perfekt sammen med realismen.

4. Freelancer

Dette spillet havner her nesten bare av utseendemessige grunner... men det har jo utrolig fun gameplay og. Et romskipsspill fra høyeste hylle.

5. Battlefield 2142.

Dette er nok den beste Online FPS jeg har spilt... selv om internette mitt er helt "sensurert" så er spillet utrolig underholdene.

Dette er MINE favoritter :D døm som dere vil :P

HQ
Distrahert, meg? sæ... ooo se der.

Distrahert, meg? sæ... ooo se der.

Skrevet av -Ulven- den 7 april 2008 klokken 20:59

Prøve! Prøve! Må øve, må øve.

Dette var da planen min etter middag. Avslutte alle lekser øve til geografiprøve og ta d md ro. Få en god natts søvn.

Men jeg blir så fort distrahert av PCene mine som alltid er på. Den ene for skolearbeid, den andre for media og underholdning. Jeg setter på musikk for å prøve å konsentrere meg mer om det jeg holder på med, jeg har det faktisk slik at jeg konsentrere meg bedre med musikk i bakgrunnen. Uansett. Jeg sitter også på MSN og chatter litt med folk, jeg ser at N3ron er logget in på MSN. Vi joiner så etter litt en BF 2142 kamp som blir avsluttet av folk fra klanen med svor og eder, ja det krelte av Voss og Shoutgun og verre ting på den serveren. Så da stakk alle.

Jeg satte meg så videre ned og fortsatte å lese litt om klima og slikt. KJEDELIG utbrytes det oppe i hodet. Hmm, hodet har et poeng. Dette er gørrkjedeligt. Hmm... hvem er det som er inne på MSN nå da?

Joda noen pratsomme folk er faktisk inne på MSN og jeg endte så opp å snakke en god stund med disse.

Men nå lister kvelden seg sakte innpå. Og jeg har ikke fått øvd for mye. Jeg ser heller en Family GUy episode.

Ser ut som det blir en lang puggenatt for meg.

Anger Management? 2 Singleplayer

Anger Management? 2 Singleplayer

Skrevet av -Ulven- den 31 mars 2008 klokken 17:21

For dem av dere som leste bloggen "Anger Management?" vil forstå hva jeg snakker om, for dere andre så skal jeg kjappt summere: JEg banner som Satan selv når jeg spiller. Og i denne bloggen skal jeg vise at jeg ikke er bedre med singleplayer i spill.

"Men inni h****, det var dråpen. Nå gidde eg che merr." utbryter jeg etter en håpløs runde mot Voss-n00bs. Jeg hamrer inn escape - knappen og avslutter spillet.

Jeg tar å lener meg tilbake i stolen forran PC'e n og sukker. "H****es voss", sier jeg for meg selv. Jeg tar å skrur ned musikken min en smule og tenker på hva jeg nå kan finne på. Folk er stille på MSN og ingenting spesielt skjer.

Jeg klikker litt rundt på skrivebordet mens Devildrivers "vakre" toner fyller rommet med tung metall musikk. Jeg klikker over ikonet som var navngitt "The Battle For Middle Earth". God idé, tenker jeg. Kanskje litt smålig strategi kan roe mitt litt skjøre temperamang.

Jeg dobbelklikker inn på ikonet og loader min "Evil" save. Aaaah... litt gammel Ringenes Herre Action med store armeer,*sukk*, tenker jeg når jeg starter ett brett. Armeen minn kommer marsjerende inn på brette og jeg etablerer meg en base.

Men... så kommer de snille styrkende stormende. Og de gir seg ikke. Angrep etter angrep må jeg bøye av, og etter hvert begynner computeren å misbruke kreftene sine. Jeg begynner så småligt å bli irritert, men sender ut et scout gruppe for å samle baser. Men selvfølgelig skal ikke dette være lett. For hver base jeg bygger så strømmer folk til for å ødelegge, og når tårnene rundt den ene basen min ble bygd opp for n'te gang ble jeg ganske så irritert og satt å slengte mine velkjente gloser for å beskrive hvor uhyre dumt d så ut med folk som sprang opp imot tårnene og aldri ga meg nok fred til å bygge opp min arme.

Men. Jeg tok dem da tilslutt :P . Men orket ikke mer ettersom jeg fant ut at jeg heller bare skulle lene meg tilbake og høre på musikk

Takker for at du hadde tid til å lese denne bloggen :)

PS: Bildet er igjen en smule overdrevent :D

Anger Management?

Anger Management?

Skrevet av -Ulven- den 30 mars 2008 klokken 00:13

Nå har jeg fått hyggelige kommentarer over hvor aggressiv jeg kan være når det gjelder spilling. Så nå skal jeg dele det med andre enn bare venner og medlemmer av.:?oR.

Det skal sies at jeg faktisk har en rekordliten lunte. Men når jeg spiller BF 2142 så er den inteteksisterende. For når jeg blir drept for n'te gang av en Voss, så klikker det for meg :P jeg klarer sjeldent å styre frustrasjonen som kommer når jeg er 1 kill ifra en utmerkelse og blir hammra ned av det våpene man trenger minst skills for å drepe med. Jeg har brukt det selv, og syntes d var nesten for lettvint å bare peke sånn noenlunde mot motstanderen og bare plafre løs til magasinet var tomt, og viola 3 kills.

Men uansett. Når jeg blir drept av Voss, Lag eller det meste annet, så kan man høre fine og nydelige gloser strømme inn fra meg om "hvor mye den f***aens vossen er overpowered for h****te, f**k en elg. Svarte F**" osv.

Det har gått skikkelig galt noen ganger der jeg omtrent hamrer løs på tastaturet :lol:

Har heldigvis forbedret meg en del nå da. :P men jeg kan da ikke noe for at jeg lever meg en smule inn i det jeg driver med :P

PS: Bildet er en SMULE overdrevet. Men Tastaturet smakte faktisk ikke så verst da jeg tok bildet ^^