Norsk
Melkeveien

Melkeveien

Er kanskje litt sen med dette, men who cares.

Lørdag, 21.02.2009, skjedde noe litt rart. Jeg satt og åt sammen med familien, da brodern plutselig ropte på meg. Jeg gikk bort til der han stod ved vinduet, og gjett hva som hadde skjedd utenfor?

I krysset utenfor huset mitt hadde en svær trailer fra Q-meieriet mistet en hel del melkeprodukter! Håhå.

Jeg for ut med en gang, selvsagt, uten hverken sokker, jakke eller belte. Med et stort flir på trynet og hendene som bukseseler løp jeg bort til åstedet. Jeg begynte selvsagt å sette til side det som var helt av sjokolade melk og jus d'orange, mens en ekstremt sinna trailersjåfør bannet og gnålte om at han ikke hadde en anelse om hva som hadde skjedd.

Trallene som melka osv. stod på inne i traileren, hadde selvsagt ikke bremser på hjula, og de var bare holdt fast av en ekstremt gammel stropp. Opp den lille bakken skjedde det, minst 4-5 tonn melk rant i full fart mot tilhengerdøra, som selvsagt gav etter. Dette resulterte i en ca. 20 meter lang melkevei.

Politiet ble tilkalt, og jeg hoppet og danset i regnet av fryd, med armene fulle av Q-meierietprodukter. Nå skulle kjøleskapet fylles! Senere på kvelden kom en hel del folk i biler og fyllte sekker og spann med melk, yoghurt og BioQ (faktisk veldig god!).

Gud så lang tid de brukte på å rydde opp! Heldigvis ble ingen skadd.

HQ