Norsk
I haz Confessionz

I haz Confessionz

Skrevet av -Ulven- den 25 august 2008 klokken 00:17

Hvis noen har lest min anmeldelse av World of Warcraft, så vil vell folk anta at jeg hater spillet og ikke rører ved det, det var riktig, helt til... ja.... jeg begynte, igjen

Ja dere leste riktig, jeg ble igjen avhengig av det store MMORPG spillet som er elsket og hatet av mangen, jeg har tidligere skrevet en anmeldelse der det står at spillet er kjedeligt. MEN, en blir rett og slett bare dratt inn i det igjen. Siden alle i den nå gamle klassen min spilte det så tenkte jeg "hvorfor ikke spille litt med dem, jeg har jo ennå en account og det er bare å få en av de scrolls of ressurections fra vennene" så det var det jeg gjorde.

Jeg startet en Tauren hunter med navn "Vhan" på serveren The Maelstrom, denne ble til level 70 på under et gamecard og har nå et gear som dette

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The%20Maelstro
m&n=Vhan

men.... jeg vil bare si dette til folk som spiller, og ikke spiller WoW. Det er vanskelig å slutte med et så sjarmerende spill.... det er bare noe ved det. Slevfølgelig hater jeg jo å grinde, men hvis dere tar en titt på gearet så ser dere at jeg er en ivrig PvP freak. Jeg kommer nok til å kjøpe WOTLK og spille en god stund lengre. Av en eller merkelig grunn har spillet dratt meg inn i sin magiske verden igjen.

PS: Nå som sommerferien er over kommer jeg til å plage dere stakkarser her på GR litt mer :>. Det var alt jeg hadde å si for denne gang. Skal se om jeg ikke for opp noen nye blogger i løpet av de nærmeste ukene.

Og til å avslutte alt ... et helt random bilde av en awesome crab :>

HQ