Norsk
Anger Management?

Anger Management?

Skrevet av -Ulven- den 30 mars 2008 klokken 00:13

Nå har jeg fått hyggelige kommentarer over hvor aggressiv jeg kan være når det gjelder spilling. Så nå skal jeg dele det med andre enn bare venner og medlemmer av.:?oR.

Det skal sies at jeg faktisk har en rekordliten lunte. Men når jeg spiller BF 2142 så er den inteteksisterende. For når jeg blir drept for n'te gang av en Voss, så klikker det for meg :P jeg klarer sjeldent å styre frustrasjonen som kommer når jeg er 1 kill ifra en utmerkelse og blir hammra ned av det våpene man trenger minst skills for å drepe med. Jeg har brukt det selv, og syntes d var nesten for lettvint å bare peke sånn noenlunde mot motstanderen og bare plafre løs til magasinet var tomt, og viola 3 kills.

Men uansett. Når jeg blir drept av Voss, Lag eller det meste annet, så kan man høre fine og nydelige gloser strømme inn fra meg om "hvor mye den f***aens vossen er overpowered for h****te, f**k en elg. Svarte F**" osv.

Det har gått skikkelig galt noen ganger der jeg omtrent hamrer løs på tastaturet :lol:

Har heldigvis forbedret meg en del nå da. :P men jeg kan da ikke noe for at jeg lever meg en smule inn i det jeg driver med :P

PS: Bildet er en SMULE overdrevet. Men Tastaturet smakte faktisk ikke så verst da jeg tok bildet ^^

HQ