Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Injustice 2

Birds of Prey-skuespiller tok inspirasjon fra Injustice 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når skuespillere får roller som karakterer fra tegneserier er det selvsagt ganske vanlig at de forbereder seg ved å lese seg opp ganske kraftig, men Jurnee Smollett-Bell gjorde mer enn det.

I et intervju med IGN kan Smollett-Bell fortelle at hun også tok inspirasjon fra Injustice 2-utgaven av Black Canary da hun fikk rollen som Dinah Lance i den kommende Birds of Prey-filmen. Nærmere bestemt er det Canary Cry-et som tydeligvis vil minne om det vi ser i Netherrealm sitt spill.

"Jeg tok mye inspirasjon fra Canary Cry-et Black Canary bruker i Injustice 2. Til og med fysisk. For meg, jeg ønsket virkelig å gjøre det dyrisk. Det er ikke noe hun bruker, det er noe hun prøver å skjule. Så for å komme til det punktet må hun virkelig gire seg opp. Det er et såpass gutturalt punkt og et gutturalt sted."

Akkurat hva dette vil si får vi se når filmen kommer på norske kinoer i februar.

Injustice 2

Relaterte tekster

1
Injustice 2Score

Injustice 2

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Netherrealm forsøker å videreføre de siste årenes suksess når de nå slipper Injustice 2, og vi har satt Magnus på saken med å finne ut om de lykkes...Loading next content