Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Anthem

Bioware bekrefter totalforandring av Anthem

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I november kunne Kotakus Jason Schreier avsløre at Bioware ikke hadde tenkt å la Anthem gå en langsom død i møte, men i stedet gjøre store endringer som kunne minne om det spill som Destiny og No Man's Sky hadde stor suksess med. Nå kan endelig Bioware bekrefte dette.

Bioware-sjefen Casey Hudson skriver at studioet har innsett det ikke er mulig å levere det de fleste spillere vil ha fra Anthem med de relativt små oppdateringene de har gjort siden fjorårets lansering, så nå har de bestemt seg for å gjøre fundamentale endringer de kommende månedene. Hudson går ikke akkurat inn på bestemte detaljer, men sier at dette enkelt og greit betyr massive endringer av gameplaysyklusen, oppdragssystemet og belønninger. De gode elementene av spillet, som for eksempel flyingen og deler av kampsystemet, vil dog ikke røres nevneverdig.

For dere som fortsatt spiller betyr dette at de forlater sesong-formatet slik at utviklerne i stedet kan fokusere på totalforandringen. Dermed vil for eksempel den kommende bursdagen feires med eventer, sesonger og Cataclysm-innhold vi har sett før. Ikke en dum ide spør du meg, for som jeg har sagt før er det et enormt potensiale i Anthem. Forhåpentligvis vil disse endringene gjøre slik at spillet nærmer seg maks av dette.

HQ
Anthem

Relaterte tekster

4
AnthemScore

Anthem

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De grunnleggende delene av Bioware sitt storspill er så ekstremt gode at det er synd tekniske svakheter og merkelige designvalg vil gjøre at mange hopper av tidlig.

5
Bioware dropper Anthem-forbedringer

Bioware dropper Anthem-forbedringer

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

For litt over to uker siden fikk flere av oss med kontakter i Bioware vite at en rekke EA-sjefer skulle ha et møte hvor de ville avgjøre Anthem sin skjebne, og nå er...Loading next content