Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Anthem

Bioware bekrefter at de fortsatt jobber på stor Anthem-overhaling

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig forlot Bioware-veteranene Casey Hudson og Mark Darrah studioet, hvilket bekymret mange da de har flere aktive prosjekter på gang. De var dog raske med å bekrefte at utviklingen av Dragon Age 4, nye Mass Effect og Mass Effect Legendary Edition går videre som planlagt, men hva med Anthem da, Som fortsatt mangler den store overhalingen Bioware lovet tidligere på året?

Christian Daily, som er studiosjef for Bioware i Austin, har avslørt på Twitter, at han rykker over til Dragon Age 4, etter å ha jobbet på Anthem, men det fremgår også at prosjektet fortsatt er i gang:

"Thank you all for the love and enthusiasm you've shared with me re: Anthem. Wishing my friends @caseyDHudson and @bioMarkDarrah the very best. Big shoes to fill as I join the DA team. Tough decision but made easier because of the talented Anthem leadership and team in place."

Har du gitt opp Anthem, eller venter du fortsatt på den store oppdateringen?

Anthem

Relaterte tekster

4
AnthemScore

Anthem

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De grunnleggende delene av Bioware sitt storspill er så ekstremt gode at det er synd tekniske svakheter og merkelige designvalg vil gjøre at mange hopper av tidlig.

5
Bioware dropper Anthem-forbedringer

Bioware dropper Anthem-forbedringer

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

For litt over to uker siden fikk flere av oss med kontakter i Bioware vite at en rekke EA-sjefer skulle ha et møte hvor de ville avgjøre Anthem sin skjebne, og nå er...Loading next content