Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Atomic Heart

Bioshock 4-lignende Atomic Heart slippes endelig i høst

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Snart har det gått hele fire år siden Mundfish viste frem det meget lovende Atomic Heart for første gang. Den gangen var planen å slippe spillet en gang før 2018 var omme, noe høye ambisjoner, litt utviklingsproblemer og et par andre ting altså gjorde fullstendig umulig. Etter lange perioder med total stillhet har russerne virkelig trappet opp markedsføringen den siste tiden, og nå vet vi hvorfor.

Som lovet har vi ikke bare fått en ny trailer (på engelsk for en gangs skyld) som virkelig fremhever hvilken spennende blanding av Bioshock og Fallout dette an bli avslører at Atomic Heart endelig skal lanseres i en av årets siste måneder. Ganske lurt å bare si at det blir i en av månedene som slutter på -ber siden utviklerne dermed får litt ekstra spillerom uten å offisielt måtte utsette det litt eventuelt.

HQ
Atomic Heart

Relaterte teksterLoading next content