Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls VI

Bethesda-eier kjøper mystisk "Redfall"-varemerke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bethesda Game Studios avduket offisielt The Elder Scrolls VI på årets E3, men bortsett fra et lite landskapsbilde fikk vi ikke vite spesielt mye om spillet. Nå har kjøpet av et nytt varemerke fått fansen til å undre...

Selskapet som eier Bethesda, Zenimax, registrerte nylig varemerket "Redfall", som har ført til mistanker om at dette har noe med Elder Scrolls å gjøre. Tidligere kapitler i serien ble også registrert under navn som kun inneholdt ett ord, som 'Morrowind,' 'Oblivion' og 'Skyrim'.

Selv om det er mer sannsynlig at dette gjelder en utvidelse til The Elder Scrolls Online, har alle de andre utvidelsene blitt registrert samme dag som de ble lansert, og det virker rart at de plutselig bryter den vanen... Ingen id Software-varemerker dukker opp på listen til Zenimax, så sannsynligheten for at "Redfall" har noe med Doom Eternal eller Wolfenstein å gjøre er ekstremt liten.

Spekulasjonene har virkelig fått fart på seg på spillets Reddit-side, hvor brukere prøver å knytte "Redfall" til Redguard-rasen, som kommer fra Hammerfell.

Hva tror du Redfall er for noe?

The Elder Scrolls VI

Relaterte teksterLoading next content