Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

BD-1 fra Star Wars Jedi: Fallen Order får eget LEGO-sett

Lanseres 1. august.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De siste dagene har Star Wars Celebration-arrangementet gitt oss mange grunner til å være begeistret. Enten det er The Mandalorian sesong 3, The Bad Batch sesong 2, eller avdukingen av Star Wars Jedi: Survivor, oppfølgeren til Star Wars Jedi: Fallen Order, så er det virkelig noe for enhver smak.

Og det inkluderer LEGO-fans, ettersom LEGO fulgte opp avsløringen av neste kapittel av Cal Kestis' reise med avdukingen av en klosse-utgave av hans lojale droide-kompanjong BD-1.

Fans av spillserien vil snart kunne bygge sin egen BD-1. Settet inneholder 1062 deler og gir en BD-1 som er 31cm høy, og skilter med justerbare ledd og et hode som kan vippes forover, bakover og til siden. For komplett autentisitet kommer den også med dedikert plass til stim-beholdere.

Settet koster 1199 kroner og kan forhåndsbestilles nå med lansering 1. august.

BD-1 fra Star Wars Jedi: Fallen Order får eget LEGO-sett


Loading next content