Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
MultiVersus

Batman, Harry Potter, Gandalf og Bugs Bunny skal få slåss snart

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For noen uker siden begynte det å gå rykter om at Warner Bros. skal lage en slags Super Smash Bros. Ultimate-konkurrent i form av et slåssespill hvor en drøss av selskapets franchiser skal kjempe med nebb, klør og hva det måtte være for å være best. Etter både lekkede bilder og mer virker det som om den offisielle avdukingen nærmer seg.

En rekke av Warner Bros. sine selskaper, deriblant Looney Tunes og Tom & Jerry, har lagt ut noen mystiske bilder på Twitter hvor elskede karakterer har blitt klippet ut av scener mens teksten spør Warner Bros. Games hvor de har dratt. Dermed gjenstår vel bare spørsmålet: vil vi måtte helt til The Game Awards den 10. desember for avdukingen eller skjer den før?

MultiVersus

Relaterte tekster

0
MultiVersus' første sesong utsatt

MultiVersus' første sesong utsatt

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I går fortalte Tony Huynh, en av Player First Games' grunnleggere og utviklingslederen, at det første skikkelige battle pass-et til MultiVersus vil koste 950 Gleamium og...Loading next content