Norsk
Gamereactor
forspill
Batman: Arkham City

Batman: Arkham City

Et av årets mest etterlengtede spill er rett rundt hjørnet, med Batman i hovedrollen. Vi tar for oss noe av det som skjer i oppfølgeren...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er utvilsomt en av de mest etterlengtede titlene i år. Og tatt all rosen forgjengeren fikk i betraktning overrasker det oss ikke i det hele tatt. Batman: Arkham Asylum ble elsket av både kritikere og fans verden over. Det er som kjent ingen enkel sak å lage et spill som overgår originalen, men Rocksteady later til å være fulle av selvtillit. De er sikre på at de har skapt den ultimate opplevelsen med mørkets ridder. De nye tilføyelsene skal sørge for at det ikke bare blir det ultimate superheltspillet, men også et av de beste actioneventyrene noensinne.

Batman: Arkham City

Det høres ikke ut som tomme løfter om man ser på spillets utviklingsforløp. Studiet har ærlig innrømmet at spillet har vært ferdig lenge, og at det er spillbart fra start til slutt. Deres London-kontor har derfor vært travle med en av de lengste oppussingsrundene bransjen har sett. De forbedrer, rydder opp og strammer opp hvert eneste lille aspekt av spillet, slik at det er perfekt til lanseringen i oktober. Det er ikke ulikt det Rocksteady gjorde med Asylum, der en kort forsinkelse muligens var utslagsgivende for at det oppnådde den fremragende mottagelsen.

Batman: Arkham City
Dette er en annonse:

Øyvandringen har blitt byttet ut med bypatruljering når Rockstar utforsker resten av Batman-myten Gotham City. Arkham har blitt flyttet til en egen adskilt del av byen, som er delt mellom, og herskes av, Batmans store galleri av motstandere. Byen er fem ganger større enn øya fra det første spillet, og hvert gatehjørne er fullt av forbrytere, gåter og sideoppdrag.

Vi vet at Jokeren fremdeles trekker i trådene etter å ha sett den første teaser-traileren, men han halter litt etter å ha blitt utsatt for Titan-formelen i det første spillet. Han er en av drivkraftene bak det nye styret, men han er ikke den eneste. Harley Quinn vender også tilbake, mens The Riddler, som vi bare har hørt stemmen til tidligere, også vil dukke opp i egen person. Og han har selvfølgelig en bråte nye feller og gåter som utfordrer Batman.

Batman: Arkham City

Men det er de nye tilføyelsene vi gleder oss til. Skurken, som dukket opp mot slutten av det første spill, er nemlig Harvey Dent - også kjent som Two-Face. Men i demoene så vi også Catwoman, som til tider er alliert med Batman. Hun vil også bli en spillbar figur, som dekker omtrent ti prosent av spillet. Robin dukker også opp i de tilbakevendende Challenge Rooms, hvor bat-fans kan teste sine evner og prøve å slå høyeste poengsum på spillets ledertavler.

Dette er en annonse:

Heldigvis kan vi ikke forvente en flerspillermodus. Rocksteady hadde planer om å introdusere en form for flerspiller til Batmans univers, men droppet ideen for å kunne fokusere på enspilleren. Den beslutningen kan vi støtte.

Batman: Arkham City

Trekk for gardinene, eller bruk dem som en hjemmelaget kappe. Den 21. oktober har skurkene (og salgslistene) mer enn nok å frykte, når Batman: Arkham City lander på konsollene. Og basert på tidligere suksess overrasker det oss ikke om et av de beste spillene i år kan bli en lisenstittel.

Batman: Arkham CityBatman: Arkham CityBatman: Arkham CityBatman: Arkham City

Relaterte tekster

Batman: Arkham CityScore

Batman: Arkham City

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Større, penere og mer variert. Rocksteady er tilbake med Batman: Arkham City, og leverer tidenes beste superheltspill...



Loading next content