Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Soul Calibur VI

Bandai Namco viser frem alt det kule ved Soul Calibur VI i ny video

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er bare to dager til Soul Calibur VI, som er det første nummererte spillet i serien på nesten syv år, kommer ut, og i forbindelse med dette har Bandai Namco publisert en video som viser frem alt det kule du kan glede deg til i spillet. Her får du se alt fra figurmekking til slåssing til kampanjen.

Spillet kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One på fredag, og hvis du er nysgjerrig på hva vi synes om spillet kan du sjekke ut peter sin anmeldelse her.

Er dette et spill du kommer til å skaffe deg?

HQ
Soul Calibur VI

Relaterte tekster

1
Soul Calibur VIScore

Soul Calibur VI

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Har Soul Calibur-serien hatt godt av den lange pausen? Og er Soul Calibur VI en verdig avslutning på franchisen? Peter har bevæpnet seg og tatt steget ut i arenaen for å finne ut av det!

0
Sånn ser Amy ut i Soul Calibur VI

Sånn ser Amy ut i Soul Calibur VI

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I går kunne Odd Karsten informere oss om at Soul Calibur-veteranen Amy er på vei til Soul Calibur VI som en DLC-figur via spillets sesongpass. Og i dag har spillets...Loading next content