Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Astroneer

Astroneer til Steam Early Access i desember

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I oktober i fjor presenterte utvikler System Era Softworks et interessant spill kalt Astroneer. Spillet handler om å utforske ukjente planeter, som du i tillegg kan forme som du selv vil. Alt du kommer over kan endres og tilpasses, og det finnes også et crafting-system som lar deg bygge ulike kjøretøy og andre hjelpemidler. Dessuten fokuserer spillet på co-op for deg og en venn.

Da utviklerne slapp en gameplay-demonstrasjon tilbake i mars ble vi enda mer interessert, og vi begynte for alvor å se frem mot Early Access-versjonen. Denne skulle egentlig slippes nå i høst, men nå meldes det om en liten utsettelse. Ikke desto mindre skal en tidlig utgave av Astroneer slippes i desember, både gjennom Steam Early Access og Xbox Preview-ordningen.

Få med deg nevnte gameplay-demo, og en flunkende ny trailer nedenfor:

HQ
AstroneerAstroneerAstroneer
HQ

Relaterte tekster

0
Klokken 16 på GR Live - Astroneer

Klokken 16 på GR Live - Astroneer

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Astroneer har nettopp blitt lansert for fullt med oppdatering 1.0, som tilføyer mye nytt innhold til spillet til glede for de som har fulgt det gjennom Early...

0
Se ti minutter fra smellvakre Astroneer

Se ti minutter fra smellvakre Astroneer

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Hvis du ennå ikke har hørt om Astroneer, så kan vi opplyse om at det ser ut til å bli et av de kuleste og mest originale spillene som skal slippes i år. Her inntar du...Loading next content