Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: Arkham Origins

Arkham Origins-teamet igang med en ny sandkasse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens britiske Rocksteady tok seg ekstra god tid til å utvikle det nettopp lanserte Batman: Arkham Knight, ble oppgaven om å lage serien fjerde spill, Batman: Arkham Origins, tildelt Warner Bros. Games Montréal.

Arkham Origins utspiller seg i en utvidet versjon av spillområdet fra Batman: Arkham City (det andre i serien), men utover dette holdes spillet nokså adskilt fra Rocksteady-trilogien. Arkham Origins fikk heller ikke like gode kritikker som de øvrige spillene, men det har ikke hindret Warner Bros. Games Montréal i å starte en nytt prosjekt med i hvert fall ett likhetstrekk.

Utfra en stillingsannonse kan vi nemlig slå fast at studioet er igang med et nytt sandkassespill:

- We are seeking a Technical Director to join our game development team working on a new IP project for next generation game platforms, heter det på studioets nettsider.

Det er altså snakk om en ny merkevare og et spill som skal slippes til Playstation 4 og Xbox One. Utover dette er lite bekreftet så langt, men det går rykter om et prosjekt knyttet til Warner Bros-filmen Suicide Squad, som har premiere til neste år.

Batman: Arkham Origins

Relaterte tekster

Batman: Arkham OriginsScore

Batman: Arkham Origins

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Alle gode ting er tre påstår et ordtak jeg har plukket opp. Batmans siste sprell tyder på at dette ikke nødvendigvis stemmer i Gotham...

0
Stenger Batman: Arkham Origins-serverne

Stenger Batman: Arkham Origins-serverne

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er tre år siden vi fikk et nytt Batman-eventyr til forrige konsollgenerasjon, og det var da Warner Bros slapp Batman: Arkham Origins. Det nådde imidlertid ikke opp...

2
Mr. Freeze dukker opp i Origins 22. april

Mr. Freeze dukker opp i Origins 22. april

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Warner Bros har tidligere lovet et historiebasert tillegg til Batman: Arkham Origins, og nå har de bekreftet at den neste nedlastbare pakken kommer til å hete Cold, Cold...Loading next content