goty8
goty
Les omtalen

De Blob

De Blob er en av årets store overraskelser. På forhånd så det ikke særlig interessant ut, men i samme øyeblikk som det begynte å snurre i Wii'en her på kontoret, og livlige bossanova-toner hoppet ut av høytalerne, var vi solgt. For det er noe veldig inspirerende med å begynne med en helt tom og grå by, og fylle den med farge og musikk og liv. Spilldesignet er helt fremragende, med smart grafikk som skjuler Wii'ens begrensede maskinkraft. Det enkle designet krever heller ingen avanserte teksturteknikker og fjonge mappingeffekter, og minner oss om at lekker grafikk handler vel så mye om design som teknikk.

Banene er gigantiske og smart utformet, og nivådesignet føles variert nok til at vi blir sittende i timevis å male hele Chroma by i alle regnbuens farger. Kontrollen er presis og enkel, og det er kun på de siste nivåene at hoppingen og kameramannen blir en aldri så liten tålmodighetsprøve.

Det er ikke like solid som fjorårets beste spill, Super Mario Galaxy, men det er likevel noe alle plattformglade Wii-eiere burde ta en nærmere titt på. For når det er kun Nintendos ikoniske rørlegger som overgår denne godbiten når det kommer til plattformsunderholdning på Nintendo Wii, så sier det sitt.

De Blob er ikke bare et bra Wii-spill, det er et kvalitetsprodukt som holder et generelt høyt nivå, uansett hvilken sammenheng vi setter det i.

next
Kommentere tekst

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


Kommentarer
 

Foruten kategoriene i Gamereactor årets spill 2008 har vi også delt ut priser i 11 andre kategorier. Disse kan du lese om i vårt desembernummer.

Hva er ditt favorittspill i år?
Vær med og bestem! >>