goty8

Gamereactor kårer årets spill 2008!

Nok et godt spillår.

De siste årene har vi spillere blitt bortskjemt. Vi har blitt overøst med ny teknologi, nye spillopplevelser, og har sett en spillbransje som er mer vital og levende enn noensinne. Det er gode år for oss som liker dataspill.

2008 var nok et godt år for oss som spiller. For mange var 2007 tidenes spillår, men 2008 var neimen ikke langt unna. Vi ble snytt for et nytt Zelda eller Mario, men til gjengjeld fant Sony opp plattformsjangeren på nytt med Little Big Planet, Rockstar redefinerte sandkassespillene med Grand Theft Auto IV, og nedlastbare spill gikk fra enkle barnespill til dype voksenspill med Braid.

Vi har sett tre stasjonære konsoller, to bærbare og den gode gamle PC-en forsvare sin eksistens med gode og unike titler. Det er plass til alle i dagens spillandskap, og det er vi i Gamereactor glade for. Mangfold og konkurranse er livsviktig for å gi oss de nye og friske spillopplevelsene.

For Gamereactor sin del har 2008 vært nok et år med forandring. Ny redaktør som forhåpentligvis har klart å bidra positivt til både magasinet og nettsiden. Når vi summerer opp året har vi aldri hatt så mange artikler, omtaler og reportasjer publisert på nettsiden noensinne. Vi har heller aldri hatt en større andel norskprodusert stoff i magasinet vårt. Faktisk har vi bare én eneste gang i høst måttet oversette en omtale. Å lage et magasin og en nettside for norske lesere er viktig for oss, og et av målene vi føler vi har nådd i 2008.

Samtidig har vi fornyet store deler av magasinet, og føler at vi har et friskere blad enn noensinne. Dra frem noen eldre blader og sammenlign selv.

Neste nummer av Gamereactor kommer ikke før i februar. Inntil da håper vi du vil trives på nettsidene våre, der du vil finne nytt stoff og nye reportasjer daglig i desember og januar.

God jul og godt nytt år, og klikk deg nå videre til våre årslister, der vi oppsummerer årets beste spill på samtlige spillplattformer.

/Jon Cato Lorentzen, sjefredaktør

Fortsett til første kategori >>

Foruten kategoriene i Gamereactor årets spill 2008 har vi også delt ut priser i 11 andre kategorier. Disse kan du lese om i vårt desembernummer.

Hva er ditt favorittspill i år?
Vær med og bestem! >>