Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Insurgency

Andre verdenskrig-mod ute til Insurgency

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En populær andre verdenskrig-mod til førstespersonsspillet Insurgency har nå blitt offisielt sluppet. Den heter Day of Infamy, og den ble opprinnelig skapt av spillutviklerne selv (Insurgency er i bunn og grunn en Source-mod), men frem til nå har du trengt et betamedlemskap for å få spille modden på Steam.

Nå har Day of Infamy blitt sluppet via Steam Workshop, og med tanke på at det allerede hadde 60 000 spillere kan dette bli en populær mod for spillere som sulter etter andre verdenskriginspirerte spill.

Insurgency

Relaterte tekster

5
InsurgencyScore

Insurgency

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Insurgency er et realistisk, lagbasert skytespill som gjør det opprør mot bestselgerne på markedet. Kan det lykkes? Vi har satt karakter....

0
Andre verdenskrig-mod ute til Insurgency

Andre verdenskrig-mod ute til Insurgency

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

En populær andre verdenskrig-mod til førstespersonsspillet Insurgency har nå blitt offisielt sluppet. Den heter Day of Infamy, og den ble opprinnelig skapt av...Loading next content