Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny 2

Alt om Destiny 2-betaen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bungie har ikke sagt så altfor mye om hva Destiny 2-betaen vil inneholde, men dette fikser de endelig på nå.

Alle som forhåndsbestiller til PS4 og Xbox One får som kjent tilgang henholdsvis 18. og 19. juli. De kan da glede seg til å spille det første oppdraget (Homecoming), Inverted Spire Strike, samt Crucible-modusene Control og Countdown. Alle disse kan spilles med de tre nye sub-classene, og gir derfor en fin forsmak på noe av det som er nytt i Destiny 2. Her er det altså snakk om det innholdet Bungie i hovedsak viste frem på avdukingen og E3-messen, så det er helt klart verd å prøve.

PS4- og Xbox One-eiere som ikke forhåndsbestiller vil få tilgang den 21. juli. To dager senere, næmere bestemt klokken 19 på søndag, blir det også mulig å se hvor mange som får plass i det nye sosialområdet (The Farm) i en time.

PC-spillerne må vente til august engang før de får teste det etterlengtede spillet.

Kommer du til å ta del i betaen?

HQ
Destiny 2

Relaterte tekster

0
Destiny 2: ForsakenScore

Destiny 2: Forsaken

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Destiny 2 er på vei inn i det andre året sitt. Kim har spilt nesten 90 timer med Forsaken og er klar til å avsi sin dom...

6
Destiny 2Score

Destiny 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Kim elsket Destiny, så han hadde enorme forventninger til oppfølgeren. Heldigvis mener han at spillet virkelig leverer.

0
PlayStation eier nå offisielt Bungie

PlayStation eier nå offisielt Bungie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Mens vi stadig venter på at Microsoft skal få lov til å kjøpe Activision Blizzard går det mye raskere å kjøpe ett utviklerstudio. For etter å ha offentliggjort planene...Loading next content