Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Agents of Mayhem

Agents of Mayhem-gameplaytrailer viser ulike taktikker

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Volition har de siste ukene i hovedsak fokusert på å vise frem de tolv ulike figurene vi kan bruke i Agents of Mayhem. Nå har tiden endelig kommet for å virkelig vise hvordan vi kan bruke de ulike egenskapene deres i selve spillet.

I denne nye gameplaytraileren forklarer utviklerne hvordan man sømløst bytter figurer, og hvorfor det er viktig å gjøre dette. Med å kombinere ulike klasser er det helt klart lettere å beseire de store hordene av fiender vi møter på, så det skal bli gøy å se hvilke kombinasjoner som virkelig fungerer når spillet slippes om ti dager.

HQ
Agents of Mayhem

Relaterte tekster

1
Agents of MayhemScore

Agents of Mayhem

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Det er kanskje ikke et Saints Row-spill, men Agents of Mayhem føles fortsatt meget kjent ut.

0
I dag på GR Live: Agents of Mayhem

I dag på GR Live: Agents of Mayhem

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Volition er nok i hovedsak kjent som skaperne av Saints Row-serien for de aller fleste av dere, men nå ønsker de å prøve noe nytt igjen. Agents of Mayhem er satt i det...Loading next content