Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis 2

- Valve fjernet Crysis 2 selv

EA skal ikke ha tatt ned spillet fra Steam

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kom det frem at Crysis 2 er blitt fjernet fra Valves Steam-plattform, og det ble antydet at dette var et trekk fra Electronic Arts' side for å sette fokus på deres nye Origin-tjeneste. Nå kommer det frem at dette slett ikke skal være tilfelle:

- Det er uheldig at Steam har fjernet Crysis 2 fra deres tilbud. Det var ikke en avgjørelse tatt av EA, eller et resultat av noen handling fra vår side, kommenterer selskapet i en pressemelding.

Til forklaring oppgir EA at spillet skal ha blitt fjernet fordi det strider mot Valves regelverk for Steam:

- Steam har innført en rekke forretningsvilkår for utviklere som ønsker å selge innhold på plattformen - mange av disse finner vi ikke igjen hos andre slike tjenester. Beklageligvis har Crytek en avtale med en annen nedlastingstjeneste og dette bryter mot de nye vilkårene Steam har vedtatt, forklarer EA.

Dette forklarer i tillegg det faktum at Crysis 2 fortsatt er tilgjengelig for nedlasting i en rekke nettbutikker på tross av at spillet angivelig skal ha fått "Only on Origin"-stempelet.

Kilde: Kotaku.

Crysis 2
Crysis 2Crysis 2Crysis 2

Relaterte tekster

Crysis 2Score

Crysis 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall - GRSE

Cryteks brennhete oppfølger er et studium i godt design kombinert med nydelig grafikk. Vi har skutt oss gjennom Crysis 2 for å gi dere en omfattende vurdering...Loading next content