Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Walking Dead: Survival Instinct

- Traileren er fanskapt

Activision om The Walking Dead-klippet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig dukket det opp en mindre imponerende trailer som etter sigende var hentet fra Activision og Terminal Realitys kommende actionspill The Walking Dead: Survival Instinct. Nå melder imidlertid førstnevnte at denne traileren ikke var en offisiell affære, men heller et fanskapt klipp basert på tidlige bilder fra spillet:

- Traileren som dukket opp på "TWDSurvivalInstinct"-kanalen (på Youtube red.anm.) er ikke offisiell. Den er klippet sammen av en fan. Det kan se ut som den består klipp hentet fra reveal-videoen som ble publisert hos IGN i forrige uke, forklarer en Activision-representant overfor Giantbomb.

Det forklarer mangelen på lydeffekter og den middelmådige klippingen, men ikke mangelen på stemning og de middelmådige animasjonene. The Walking Dead: Survival Instinct skal uansett slippes i løpet av året.

Ikke sett traileren det er snakk om? Her er den:

HQ

Relaterte teksterLoading next content