Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
New Super Mario Bros. 2

- Kun ett Mario-spill per plattform

Nintendo forsvarer like titler

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om alle elsker Mario tenker stadig flere at spillene i Nintendos flaggskipserie begynner å bli rimelig like. Nylig ble New Super Mario Bros. 2 sluppet, og på tross av fornøyelig gameplay lignet spillet veldig på sin forgjenger, på New Super Mario Bros. Wii, ja i grunnen på alle de tidligere innslagene i Super Mario-rekken.

Det kommende New Super Mario Bros. U later heller ikke til å vike så fryktelig langt fra originaloppskriften, til fortvilelse blant de som ønsker noe nytt. Likevel aner Nintendo-president fred og ingen fare:

- Vi lager bare ett New Super Mario Bros-spill per plattform. Jeg tror vi kommer til å fortsette med dette tempoet, men samtidig er dette egentlig opp til Miyamoto (Mario-seriens skaper red.anm.), så jeg kan ikke garantere dette 100%, forklarer Iwata.

At New Super Mario Bros. 2 og New Super Mario Bros. U skal være så like kjenner han seg heller ikke igjen i:

- Dette er to veldig unike og separate titler. Vi har ett Mario-spill du kan spille mens du er på farten og ett du kan spille sittende foran TV-en din, fortsetter Iwata.

En nokså unnvikende svar spør du oss, det er neppe skjermstørrelsen kritikerne først og fremst reagerer på.

New Super Mario Bros. 2New Super Mario Bros. 2
Joa, likhetene er der...

Relaterte tekster

New Super Mario Bros. 2Score

New Super Mario Bros. 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - GR SE

Gull, gull og enda mer gull står på menyen når Nintendo igjen slipper løs alles favorittrørlegger på 3DS. Vi har satt karakter på New Super Mario Bros. 2...

5
- Gode spillskapere har spilt Mario

- Gode spillskapere har spilt Mario

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Spillverdens udiskutabelt største ikon er selvsagt Mario, og selv om spillene om den italienske rørleggeren har lite til felles med for eksempel Dark Souls, burde alle...Loading next content