Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Child of Light

- Child of Light er en historie om utvikling

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kan se ut til at Ubisoft er mer åpne for kreativitet og originale prosjekter enn noen gang tidligere, og et av resultatene er det sjarmerende Child of Light. Spillet lover å kombinere eventyr og rollespill med grafikk som ser ut til å være hentet rett ut fra en eventyrbok.

Med alt dette i bakhodet tok vi en prat med Jeffrey Yohalem. Han var medforfatter på Far Cry 3, og arbeider nå med historien til Child of Light. Det høres kanskje litt merkelig ut, men de to spillene har visst mer til felles enn man først skulle tro:

- Begge er historier om utvikling. Jeg er fascinert av disse øyeblikkene hvor det skjer ekstreme forandringer i livet ditt, disse hvor man går fra å være ung og uskyldig til å bli voksen.

- Aurora gjennomgår en lignende forandring. Hun starter spillet som et ungt barn, men etter hvert som spilleren stiger i nivå blir hun eldre og endrer seg. Hun gjennomgår en enorm transformasjon.

Yohalem forteller også hvorfor dette ikke var et eventyr han hadde sett for seg at han noen gang skulle skrive, og hvordan han angriper slike prosjekter og forsøker å finne det unike ved dem.

HQ

Relaterte tekster

7
Child of LightScore

Child of Light

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Jonas har drømt seg bort i Ubisofts utrolig vakre land Lemuria i rollen som Aurora. Her er hans begrunnelse for hvorfor du også bør gjøre det samme...

3
Disse får du med Xbox Live Gold i april

Disse får du med Xbox Live Gold i april

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Microsoft har annonsert neste måneds Games with Gold, og denne gangen er det bedre enn vanlig. Grunnen til dette er at de feirer 100 millioner nedlastede gratisspill, og...

8
Child of Light kan få oppfølger

Child of Light kan få oppfølger

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Ubisoft har åpenbart innsett potensialet til grafikkmotoren UbiArt Framework, som de brukte både til de to siste Rayman-spillene (Rayman Origins og Rayman Legends) samt...Loading next content